Nišlije neće Jagodincima da izađu u susret

Nacionalni sport - Ponedeljak 15.04.2013 - 14:01

Radnički saopštio da ne želi meč 24. kola Superlige sa Jagodinom da odigra dan kasnije, iako su ih ovi to zamolili zbog prenatrpanog rasporeda.

Jagodina će za nedelju dana morati da odigra tri meča. Klub je uputio zahtev Zajednici Superlige i Radničkom da meć 24. kola pomere za jedan dan, i da ga umesto u subotu odigraju u nedelju, jer ih očekuje i revanš meč polufinala Kupa Srbije u sredu.

Ipak, Nišlije nisu prihvatile odlaganje.

"Interesantna i rekao bih čudna odluka rukovodstva Radničkog, sa kojim imamo veoma dobre odnose. Sećate se da su kao domaćini u prvom kolu igrali na našem stadionu. Čak smo im dozvolili da utakmicu odigraju bez bilo kakve nadoknade. Očekivali smo da će uslišiti naš zahtev jer klubovi Superlige u ovakvim situacijama su do sada izlazili jedni drugima u susret. Izgleda, ipak, da neko mora da iskoči iz koloseka i napravi presedan", izjavio je Slavko Gajin, generalni sekretar Jagodinaca.

Dakle, Jagodina je u subotu gostovala u Novom Pazaru, u sredu ih od 15 časova očekuje najvažniji duel sezone - revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Javora, aveć u subotu od 16 sati duel 24. kola Superlige sa Radničkim iz Niša.
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: