Partizan u Borči za +8

Nacionalni sport - Sreda 06.03.2013 - 09:16

Repriza u Borči za Partizanovih "+8" Partizan u Borči - drugi čin. Fudbaleri petostrukog uzastopnog šampiona Srbije u zaostaloj utakmici prvog prolećnog kola gostuju ekipi BSK na "Vizelj parku" od 13 sati. Izabranici Vladimira Vermezovića imaju sjajnu priliku da eventualnom pobedom iskoriste kiks najbližeg pratioca i u nastavak prvenstvene trke krenu sa ozbiljnom razlikom od osam bodova. Crno-beli takođe žele da nastave izvanrednu tradiciju koju imaju protiv ovog rivala - ostvarili su svih sedam pobeda u dosadašnjim duelima, uz gol-razliku 21:2.

Trener kluba iz Humske ne beži od uloge favorita i u osmom međusobnom susretu dveju ekipa.

- Kao što sam rekao i pred prvi meč, pred nama je trka sa 15 finala. Žao mi je što je meč sa BSK odložen u prvobitnom terminu, jer ovo sada znači da ćemo imati mnogo manje vremena da se oporavimo i spremimo za utakmicu sa Jagodinom. Nadam se mnogo boljoj igri nego onoj koja je viđena protiv Donjeg Srema - istakao je Vladimir Vermezović.

I pored prednosti od mogućih osam bodova, u Partizanu niko ne smatra da je time prvenstvena trka završena. Šta više, crno-beli u ozbiljnom tonu nastavljaju ka svom cilju - šestoj uzastopnoj šampionskoj tituli.

BSK - Partizan 13.00

Verovatni sastavi:

BSK: Danilović, Planić, Radunović, Novaković, Milojević, Nuhi, Ćesarević, Simović, Savković, Đukić, Ademović. Trener: Nebojša Milošević

PARTIZAN: Stojković, Pauljević, Pajović, Ivanov, Stanković, S. Marković, Luka, Ilić, Brašanac, Šćepović, Kojić. Trener: Vladimir Vermezović

 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: