Pešić vodi Jagodinu na 3. mesto

Nacionalni sport - Subota 26.04.2014 - 18:21

U 26. kolu Jelen Superlige pobede su zabeležile ekipe Jagodine i Novog Pazara, dok su bodove podelili Čukarički i Spartak, te Radnički (N) i Donji Srem.

Starsport Starsport

Prethodno je u Kragujevcu Radnički uspeo da ostane neporažen u duelu sa Vojvodinom, taj meč je završen rezultatom 1:1.

Jagodina je predvođena sjajnim Aleksandrom Pešićem stigla do značajnog trijumfa u Užicu, dok je Novi Pazar uprkos vođstvu Voždovca od 2:1 uspeo da preokrene rezultat i u samom finišu stigne do pobede.

Tragičari kola su ipak fudbaleri Čukaričkog, imali su terensku inicijativu i više šansi u duelu sa Spartakom, ali nisu odoleli, u 89. minutu Antonić je doneo izjednačenje, pošto je prethodno gol prednosti beogradskom timu doneo Miroslavljević.

U duelu niškog Radničkog i Donjeg Srema viđena su dva gola, Stojanović je domaćima doneo vođstvo u 35. minutu, a konačnih 1:1 postavio je fudbaler gostiju Sinđić u 53.

Voždovac je na neugodnom terenu u Novom Pazaru bio blizu trijumfa, iako je fudbaler Pazara Kecap već u šestom minutu zatresao mrežu gostiju.

Usledio je preokret, kreatori su bili Sekulić i Pavićević, da bi istom merom uzvratili Arsenijević i Mutavdžić.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: