Rikardo Sa Pinto stigao u Beograd

Nacionalni sport - Utorak 19.03.2013 - 13:19

Dobro znam gde sam došao i kakva je situacija u Zvezdi. Dolazim iz velikog kluba u veliki klub i navikao sam na ogorman pritisak, kaže Portugalac koji je karijeru gradio u Sportingu.

 

Novi trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto doputovao je u Beograd letom iz Minhena. Na aerodromu “Nikola Tesla” dočekali su ga predstavnici kluba sportski direktor Zoran Stojadinovi, čovek koji je insistirao na njegovom dolasku, potpredsednik Slaviša Kokeza i potparol Marko Nikolovski.
 
Portugalac se pojavio nasmejan, ali vidno umoran. Kratko se obratio velikoj grupi zaintereovanih novinara koji su mu poželeli dobrodošlicu u Srbiju. 
 
- Dobro znam gde sam došao i kakva je sigtuacija u Zvezdi. Znam da se zaostaje 11 bodova za Partizanom i znam da se u velikom klubu kao što je Zvezda uvek traži titual, ali ovog puta ništa ne zavisi samo od nas – rekao je fudbalski radnik koji se kao igrač proslavio u Sportingu iz Lisabona, klubu u kome je kasnije počeo i trenersku karijeru. - Dolazim iz velikog kluba u veliki klub. Tamo sam navikao na ogoroman pritisak tako da se u ovoj atmosferi osećam kao kod kuće. O mojim očekivanjima ragovaraćemo u sredu na zvaničnoj 
Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: