Robi: Srbija? Sve je moguće

Nacionalni sport - Petak 14.02.2014 - 12:27

Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da mu je prioritet da nađe dobar klub, ali ne isključuje mogućnost da se jednog dana nađe na klupi Srbije.

Robert Prosinečki Robert Prosinečki

‘Orlovi’ su već nekoliko meseci bez selektora, a u petak će upravo o tom pitanju diskutovati Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Poslednjih dana i Prosinečkog su mediji povezivali sa mestom selektora Srbije, ali je on demantovao da je razgovarao sa čelnicima srpskog fudbala.

-Nisam razgovarao sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i ne znam zaista ništa o tome.

U ovom trenutku prioritet mi je dobar klub, ali nikad se ne zna šta donosi sutrašnji dan- rekao je Prosinečki za “Jutarnji list”.

Na pitanje da li bi prihvatio ponudu i preuzeo reprezentaciju Srbije, Prosinečki je rekao:

“Nisam razmišljao o Srbiji, ali kao što sam rekao, sve je moguće”.

Prosinečki je, takođe, istakao šta misli o reprezentaciji Srbije.

-Srbija ima odličan tim, najbolju odbranu u Evropi, predvođenu Ivanovićem. Za mene je Nemanja Matić najbolji defanzivni vezni igrač na svetu. Uz to, imaju i Ljajića koji je kvalitetan napadač.

Ovo je kostur reprezentacije koja ne bi smela da propusti naredna velika takmičenja. Možda je, uz neke korekcije, zaslužila nastup na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu- naglasio je Prosinečki.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: