Sa Pinto: Kvalitet, hoću kvalitet

Nacionalni sport - Sreda 20.03.2013 - 13:39

Portugalac Sa Pinto održao je prvi trening sa igračima Crvene zvezde, doduše samo sa njih 16, zbog obaveza reprezentativaca.

Sa Pinto je u utorak stigao u Beograd gde je najavio borbu za titulu, iako "crveno-beli" zaostaju 11 bodova za večitim rivalom Partizanom.

Prvi trening na igralištu iza severne tribine "Marakane" protekao je u žestokom ritmu koji je nametnuo Portugalac, koji je tražio isključivo "kvalitet".

"Idemo, idemo (vamos, vamos). Kvalitet, kvalitet, ne zaboravite kvalitet (malo na engleskom, prim. aut)", vikao je Sa Pinto na igrače koje je podelio u tri ekipe koje su igrale "ševu".

Trening je okončan igrom na dva gola, a trener je bodrio svoje napadače.

"Vi ste veliki tim, ne zaboravite to, hoću kvalitet", obeležilo je prvi trening Crvene zvezde koji je vodio Rikardo Sa Pinto.

Treningu je prisustvovao i sportski direktor Zoran Stojadinović, najzaslužniji za dolazak Portugalca u tim iz Ljutice Bogdana.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: