Šćepović odlazi u Izrael!

Nacionalni sport - Subota 26.01.2013 - 20:00

Napadač Partizana pronašao angažman u Izraelu. Ide prvo na pozajmicu u Ašdod, pa bi onda trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Makabi Haifom.

Stefan Šćepović (foto:MN press) Stefan Šćepović (foto:MN press)

 

Na pripremama Partizana u Antaliji Stefan Šćepović je bio tek nešto više od 24 sata.
 
Nije ga bilo u prvom delu priprema crno-belih na Tari, jer je kasnije došao iz Južne Koreje neobavljenog posla, odnosno nije potpisao za Busan. Ali, iako je krenuo sa Partizanom na pripreme znalo se da će u slučaju dobre ponude najbolji strelac crno-belih u jesenjoj polusezoni napustiti klub.
 
To se i desilo. U subotu, u popodnevnim časovima, Stefan Šćepović je spakovao stvari i uputio se kao Beogradu. 
 
Prema informacijama iz Antalije, Šćepović je dogodio odlazak u Izrael, ali ne u Makabi Haifu, već u Ašdod!
 
Ustvari, Šćepović će potpisati trogodišnji ugovor sa Makabi Haifom, ali će prvih šest meseci igrati na pozajmici u Ašdodu.
 
S obzirom na to da nije oslobođeno mesto za stranca u Makabiju, Ašdod je reagovao i uzeo povremenog srpskog reprtezentativca na šestomesečnu pozajmicu.
 
Ašdod je, inače, četvrtoplasirani tim izraelskog prvenstva. 
 
Ako Šćepović završi transfer (uvek treba staviti ogradu u tim poslovima), Partizan če ostati sa 30 igrača u Antaliji. Ovo će Šćepoviću biti drugi put da igra u izraelskoj ligi jer je od 2011. do 2012. godine bio član Hapoela iz Akre.
 
Od napadača već su klub napustili Eduardo Pašeko (vratio se u Sao Kaetano), a sa Libijcem Mohamedom Zabijom će biti raskinut ugovor. 
Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: