Šok u Kragujevcu, Voša razbila "đavole"

Nacionalni sport - Utorak 16.04.2013 - 09:26

Vojvodina dobila meč 5. kola Superlige Srbije u kragujevačkom "Jezeru" protiv favorizovanog Radničkog - 79:64.

Radnički je na petom mestu i vrlo lako može da se dogodi da učesnik Fajnal fora ABA lige ne bude među četiri najbolja tima u domaćem prvenstvu.

Kragujevčani su korak nazad napravili u ponedeljak i to pred svojim navijačima u dvorani "Jezero". Drugo veliko iznenađenje kola (prvo poraz Zvezde od Mege) napravili su košarkaši Vojvodine, koji su prilično lako stigli do trijumfa.

Radnički - Vojvodina 64:79 (23:19, 19:23, 13:22, 9:15)!

Posle izjednačenog prvog poluvremena, Novosađani su odlično odigrali drugi deo meča i ubedljivom igrom stigli do zasluženog i visokog trijumfa. Vojvodinu su do pobede predvodili Zeković i Kalinić sa po 17 poena, dok je Kužeta ubacio 12.

Na drugoj strani, osim Borisova, nije bilo raspoloženih igrača. Sa 16 poena (2/7 za tri) bio je prvi strelac svog tima. Niko drugi u Radničkom nije uspeo da stigne do dvocifrenog učinka Nikolić, Ćapin i Vajt su postigli po devet poena.

Vojvodina posle pet kola zauzima treće meste sa skorom 4-1, koliko ima i Mega.

TABELA: Partizan mt:s 5-0, Mega i Vojvodina 4-1, Crvena zvezda Telekom 3-2, Radnički 2-3, Konstantin i Sloboda 1-4, Metalac 0-5.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: