Španovićeva: Ići ću još dalje

Nacionalni sport - Nedelja 23.02.2014 - 01:59

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da je presrećna zbog postavljanja novog nacionalnog rekorda u skoku u dalj i da planira još da pomera granicu.

Ivana Španović Ivana Španović

Španovićeva je novi rekord u dvorani od 6,92 metara postavila na Balkanskom prvenstvu na kojem je odbranila titulu.

Ivana je taj skok ostvarila već u prvoj seriji i tako nacionalni rekord u dvorani nadmašila za 19 centimetara. Rekord na otvorenom i dalje iznosi 6,82 metara, a Španovićeva ga je postavila prošle godine na Svetskom prvenstvu u Moskvi.

-Svako pomeranje granica najboljeg rezultata me čini presrećnom, i to je ono zbog čega treniram i čemu uvek težim. Ispunili smo planirano i idemo dalje- istakla je Španovićeva.

Na pitanje šta je uradila drugačije nego do sada i kako je zabeležila tih fantastičnih 6,92 metara Ivana je rekla:

„Samo treniram i treniram. Ali, moram da priznam da skok nije bio potpuno idealan, odnosno nismo imali mnogo vremena da usavršim skakanje iz punog zaleta i to je ono što me posebno raduje jer znam da ima još mnogo prostora za pomeranje ličnog rekorda.

Volim da se takmičim u Atakoj areni u Istanbulu, a Turci su zaista sjajni domaćini“.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: