Stojković bio na korak od Rubina, Partizan stopirao transfer

Nacionalni sport - Utorak 05.03.2013 - 09:52

Reprezentativni golman dogovorio sve uslove sa Rusima, ali nije došlo do saradnje.

Partizan je u finišu prelaznog roka u Rusiji mogao da ostane bez prvog čuvara mreže Vladimira Stojkovića. Reprezentativni čuvar mreže je praktično jednom nogom bio u Rubinu iz Kazanja, s kojim je postigao dogogovor oko uslova, ali je zatajilo na višem nivou, piše Sport.

Sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković bio je voljan da pomogne u realizaciji transfera, s obzirom da je Stojkovićeva plata jedna od prepreka u cilju smanjenja budžeta u igračkom kadru, međutim neko iz klupske uprave nije bio zadovoljan visinom obeštećenja.
"Istina je, stigla je konkretna ponuda Rubina iz Kazanja, želeli su da me angažuju, ali se klubovi nisu dogovorili. To ništa ne menja u mom odnosu prema Partizanu. Ostajem da pomognem ekipi u osvajanju šeste uzastopne titule", rekao je Stojković za Sport.

Partizan u sredu igra odloženi meč 16. kola sa BSK-om, dok u subotu ide na noge Jagodini.

Mozzart sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: