Superiorni Nole ekspresno do polufinala

Nacionalni sport - Petak 15.03.2013 - 23:14

Najbolji svetski teniser Novak Đoković furiozno se plasirao u polufinale Mastersa u Indijan Velsu pošto je u četvrtfinalu prosto deklasirao Francuza Žoa-Vilfreda Congu rezultatom 6:3, 6:1

 

Nekada je Žo Vilfred Conga znao da namuči Novaka Đokovića i zagorča mu život, ali od kada je Srbin zavladao svetskim tenisom, od tada ni Conga nema leka. Večeras je Đoković furioznom igrom deklasirao Francuza sa 6:3, 6:1 i plasirao se u četvrftinale Mastersa u Indijan Velsu – 6:3, 6:1.
 
Bila je ovo deseta pobeda Đokovića u 15 duela sa Congom, a čak sedma uzastopna, što govori daConga više ne predstavlja problem za taniskog kralja.
 
Francuz se držao samo do sredine prvog seta, kada je Novak u petom gemu napravio brejk i do kraja rutinski držao prednost za osvajanje seta. Još ubedljiviji je Đoković bio u drugom delu igre kada je za tili čas stigao do vođstva od 5:1, a Francuz je izgledao kao da jedva čeka da se meč završi.
 
Posle 53 minuta igra, sve je bilo gotovo i Novak je bez problema vizirao ulaznicu za polufinale prvog Mastersa u sezoni, gde ga čeka pobednik duela Del Potro – Marej.
sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: