Večeras odluka o Jankoviću!

Nacionalni sport - Ponedeljak 04.03.2013 - 13:44

Simo Krunić ili Milovan Rajevac?! Ova dva imena su aduti sportskog sektora Crvene zvezde da naslede Aleksandra Jankovića na klupi crveno-belih.

Remi sa Radom i to sa igračem više i katastrofalna igra u prva dva prolećna kola, prelili su čašu žuči i kod navijača, ali i rukovodstva kluba. Loš start šampionata stavio je Upravni odbor i sve u Zvezdi pred veliku dilemu: nastaviti sa Jankovićem, ili naći novog stručnjaka, koji će da prekine ovu letargiju i zaustavi kola koja su krenula ka provaliji.

Problem je novac kojeg nema, ali i stručnjak koji bi sigurno doneo mnogo pozitivnih novina i izveo Zvezdu na pobedonosni put. Krunić je već stvorio fudbalsko ime i sa Jagodinom dogurao čak do kvalifikacija za Ligu Evrope. Ovaj mladi stručnjak proglašen je i za najboljeg trenera u Srbiji prošle godine.

S duge strane, stariji i iskusniji Milovan Rajevac dokazao se kao selektor Gane na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, slobodan je i bio je još krajem jesenjeg dela šampionata jedna od opcija za šefa struke na "Marakani", a za njega se zalagao predsednik Dragan Džajić.

Pred Upravnim odborom je večeras težak zadatak, da preseče, ali ne sme da pogreši. Jedno je sigurno, promene su neophodne, ali rešenje mora da bude pravo.
 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: