Veliko interesovanje za meč Radnički - Zvezda

Nacionalni sport - Petak 15.03.2013 - 12:27

Utakmica 19. kola Jelen superlige između niškog Radničkog i Crvene zvezde biće odigrana kada je i planirano (nedelja, 13.00), uprkos pogoršanju vremena u Srbiji. Za treći ovosezonski duel "Reala sa Nišave" i našeg najtrofejnijeg kluba vlada veliko interesovanje među Nišlijama, što pokazuju i redovi na blagajnama "Čaira".

Domaće navijače raduje forma njihovog tima u prva tri prolećna kola (dve pobede i remi), a gostovanje Zvezde uvek je magnet za publiku.

Prvog dana prodato je preko oko 6.000 ulaznica, interesovanje za meč je iznad očekivanja, kažu u niškom klubu, prenosi portal Južne vesti. U klubu apeluju na navijače da kupe karte na vreme jer najverovatnije u nedelju, na dan utakmice, više ih neće biti u prodaji.

Ulaznice se prodaju na biletarnici hale Čair, koja radi u četvrtak i petak od 10 do 18 sati. Karte za jug i sever su po 300 dinara, za istok i zapad treba izdvojiti po 600 dinara.

Karte se prodaju i na "Marakani". Samo 1.000 karata za severnu tribinu pušteno je u prodaju.

Kapacitet stadiona za ovu utakmice biće 12.000 mesta, rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Upravnog odbora Radničkog. Kapije stadiona biće otvorene u 11 sati i u Radničkom apeluju na navijače da dođu ranije na stadion, kao i da koriste javni prevoz.

Prva dva veoma uzbudljiva duela Zvezde i Radničkog završena su pobedama Beograđana, 3:2 u Beogradu, u prvenstvu posle preokreta, i 2:1 u Kupu. Taj meč je odigran u Nišu.

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: