Zvezda blizu 1/8, Radnički u igri

Nacionalni sport - Četvrtak 30.01.2014 - 08:02

Košarkaši Crvene zvezde i Radničkog ostvarili su pobede u mečevima 4. kola druge faze Evrokupa.

Zvezda pobedila Panionios Zvezda pobedila Panionios

U duelu koji, Zvezda je slavila u Atini protiv Panioniosa sa 78:66 i sada u grupi L ima skor 3-1.

Sa druge strane, Radnički je na svom parketu pobedio francuski Strazbur rezultatom 92:82, zabeležio je prvu pobedu i ostao u igri za prolaz u osminu finala.

Posle četvrtog kola neporažene su samo ekipe Himkija i Albe, ali Nemci su odigrali samo tri meča jer je njihov duel protiv Himika otkazan zbog snega.

Himki je u 4. kolu bio ubedljiv protiv Nimburka kod kuće sa 106:85, a prvenac u drugoj fazi Evrokupa ostvarila je i Sijena koja je lako savladala Makabi Haifu sa 92:73.

Ukoliko se Zvezda izbori za jedno od prva dva mesta u L grupi ukrstiće sa grupom P gde je prvi poraz pretrpeo Bešiktaš i to kod kuće od Cedevite sa 58:55.

Hrvatski tim, koji sada ima polovičan učinak u grupi kao i Lijetuvos Ritas, predvodili su Alan i Babić sa po 9 poena, dok su Nurkić, Delaš i Zubčić ubacili po 8. Kod domaćina, Lofton je ubacio 11, a Broekof 10 poena.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: