Zvezda je daleko najbolja u ligi

Nacionalni sport - Nedelja 03.03.2013 - 13:35

Napadač Rada uoči okršaja sa nekadašnjim klubom izjavio da su crveno-beli ozbiljniji kandidati za titulu od trenutnog lidera.

Poslednji meč 17. kola Jelen Superlige Srbije odigraće u nedelju od 14 časova Rad i Crvena zvezda.

"Građevinari" su jesenas kao gosti remizirali sa Zvezdom (2:2, nakon vođstva od 2:0), ali su tada imali znatno iskusniji i jači sastav. Dvostruki strelac na "Marakani", Nemanja Kojić, samo je jedan od nekolicine prvotimaca koji su tokom zime otišli sa Banjice.

Slavko Perović sa 24 godine je najstariji fudbaler u timu Marka Nikolića, čiji se pojedini članovi nisu ni rodili kada je Rad 1994. godine slavio poslednju pobedu nad Zvezdom.

"Nemamo šta da izgubimo. Za ovo smo se pripremali tri meseca, izlazimo na teren da pružimo 300 odsto svojih mogućnosti i pokažemo šta znamo", izjavio je Perović za "Sportski žurnal".

Nekadašnji napadač crveno-belih svestan je da će na Vračaru protivnik imati daleko više navijača, pošto Radove pristalice bojkotuju taj stadion.

To vidi kao jedan, ali ne i jedini razlog, što će Zvezda biti u prednosti na ovoj utakmici.

"Jako su dobra ekipa, sa kvalitetnim pojedincima, čak i u odbrani, na koju se gleda dosta sumnjičavo. Gledao sam ih u Turskoj i video da su odlično pripremljeni", rekao je Perović za "Žurnal" i istakao:

"Zvezda je daleko najbolja ekipa u ligi i prvi favorit za titulu, bez obzira na bodovnu prednost Partizana".

Crno-beli posle pobede nad Donjim Sremom (2:0) imaju šest bodova više od Zvezde, koja u nedelju može da priđe na "minus tri", s tim da Partizanu u sredu predstoji zaostali meč sa BSK-om u Borči.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: