Zvezda na čelu, het-trik Mrđe

Nacionalni sport - Nedelja 24.11.2013 - 09:30

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Slobodu na praznoj ’Marakani’ sa 4:1 (3:1) u meču 13. kola Jelen Superlige Srbije.

Dragan Mrđa Dragan Mrđa

Prvi put posle 412 dana Zvezda je na čelu nacionalnog šampionata, sa dva boda više i mečom više od Partizana, koji u nedelju igra sa Voždovcem.

Meč je obeležio Dragan Mrđa, koji je dao tri gola, pogodak je upisao i Gogić, a vodeći gol za goste dao je Galvao.

Sloboda je povela izvanrednim golom Galvaa u desetom minutu, ali dva minuta kasnije Gogić je izjednačio glavom posle ubacivanja Milijaša.

Zvezda je preokret kompletirala u 39. minutu golom Mrđe na asistenciju Petkovića, koji je prethodno oduzeo loptu na sredini terena, a tri minuta kasnije Mrđa je ponovo zatresao mrežu gostiju, ovoga puta posle ubacivanja Pečnika sa desne strane.

Posle mirnih petnaestak minuta u drugom poluvremenu Mrđa je upisao svoj drugi het-trik sezone (prvi u meču sa Spartakom) - sada je samo rutinski sproveo loptu u mrežu nakon što je golman gostiju odbranio udarac Pečnika.

Dauda je promašio nekoliko stopostotnih šansi, a u 70. minutu zamenio ga je Savićević, koji se nedavno žalio što ne dobija priliku. Sa druge strane, Galvao je osim gola imao još dve šanse, ali Bajković je dobro intervenisao.

 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: