Bokser Stošić oduševio u Crnoj Gori

Sport - Petak 30.11.2012 - 11:01

Petar Stošić, bokser BK Srbija iz Surdulice, na tradcionalnoj Međunardnoj reviji "Jadranski biser" održanoj prošlog vikenda u Budvi, ostvario je odličan rezultat.

bk srbija bk srbija


Surduličanin Petar Stošić (62 kg), u konkurenciji juniora, zabeležio je pobedu i nadvisio u svemu Stefana Sekućiša (Podgorica) i doprineo da srpska škola boksa ostane zabeležena u istoriji ovog takmičenja.

U programu od 12 parova, pojavili su se inače vrlo dobri borci iz Hrvatske, BiH, Makedonije, Kosova i Crne Gore. Mečeve su vodili i arbitri iz Srbije, Radoslav Miletić, Milorad Gligić i Nebojša Živanović, nastupile su i tri devojke iz Beograda.

- Naši bokseri imali su izuzetno spremne, a ja bih rekao i nešto starije rivale, protiv njih je bilo i bučno gledalište, ali su uprkos snažnom pritisku pokazali kako su kvalitetniji bokseri od protivnika, pa su im pobede zasluženo pripale. – navodi trener Bratislav Pešić i najavljuje uspešnu karijeru izuzetno talentovanog boksera sa "južne pruge".

Pred bokserima BK Srbija iz Surdulice do kraja godine su još dve revije i nove provere vrednosti i forme: 7.decembra boksovaće u Kraguejevcu, a 15.decembra na reviji u Jagodini.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: