Fiorentina lako, iznenadila Ređina

Sport - Četvrtak 29.11.2012 - 11:20

U sredu je odigrano pet mečeva Kupa Italije, a iznenađenje je napravila Ređina, koja je član Serije B, savladavši prvoligaša Kjevo rezultatom 1:0.

ilustracija ilustracija

U preostalim utakmicama, Atalanta je savladala Čezenu sa 3:1, Bolonja je izbacila Livorno pobedivši sa 1:0, dok je Sijena na svom stadionu savladala Torino sa 2:0.

Fiorentina je sa rutinskih 2:0 savladala Juve Stabiu, dok je u utorak Verona slavila sa 2:1 u utakmici sa Palermom.

Drugoligaš Ređina napravio je iznenađenje u šesnaestini finala Kupa Italije, savladavši Kjevo u gostima sa 1:0. Strelac jedinog gola na meču bio je Lučioni u 60. minutu utakmice. Ređina će u osmini finala Kupa igrati sa Milanom.

Atalanta je na svom terenu odnela najubedljiviju pobedu u ovoj rundi takmičenja, pobedivši Čezenu sa 3:1. Strelci za domaće bili su Para u 41. i 82, i De Luka u 62. minutu meča. Utešni gol za goste postigao je Tonuči u 31. minutu. Ivan Radovanović je u igri bio do 67. minuta. Atalanta nakon ove pobede igra sa Romom u osmini finala.

Bolonja je, takođe kao domaćin, trijumfovala u duelu sa Livornom sa 1:0. Gol je postigao Paskvato u 35. minutu, a u narednoj rundi takmičenja igraće sa Napolijem.

Sijena je pobedila u meču sa Torinom rezultatom 2:0, a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu. Ze Eduardo u 46. i Režinaldo u 77. minutu bili su strelci za ekipu koja se nalazi na 19. mestu na tabeli Serije A.

Fiorentina je golovima Seferovića i Hegazija u drugom delu savladala Juve Stabiu, a u narednoj rundi igraće sa Udinezeom.

Kup Italije, 1/16 finala:
Atalanta - Čezena 3:1
Para 41, 82, De Luka 62 - Tonuči 31
Kjevo - Ređina 0:1
Lučioni 60
Bolonja - Livorno 1:0
Paskvato 35
Sijena - Torino 2:0
Ze Eduardo 46, Režinaldo 77
Fiorentina - Juve Stabia
Seferović 52, Hegazi 73

utorak:
Palermo - Verona 1:2

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: