Jović: Bruka mora stati

Sport - Nedelja 02.12.2012 - 12:15

Goran Jović Beli, trener fudbalera kluba malog fudbala Vranje, ne krije svoje razočarenje igrom i ponašanjem svojih fudbalera, nakon poraza u prva dva odigrana kola u Prvoj ligi Srbije.

Jović Jović
Vranjanci su u 1. kolu izgubili u Novom Sadu, od prosečne ekipe Tango Limana, rezultatom 6:2, a u drugom, od ekipe šampiona države Ekonomca sa 11:1.  
 
- Normalno je da sam ljut na svoje igrače jer su dozvolili da prime 11 golova na jednoj utakmici, što se odavno nije desilo. 
 
Ekipa Ekonomca jeste kvalitetnija, ali ponašenje mojih fudbalera nije bilo adekvatno i zbog poraza u prvoj utakmici u Novom Sadu. 
 
Ovde nismo doputovali da pobedimo, ali smo želeli da se spremimo za utakmicu sa Bečejom, koja nas očekuje naredne subote u Vranju. 
 
Nisam očekivao ovako ubedljiv poraz, iako smo nastupili bez prvog golmana Žikice Rističa koji se povredio na prethodnoj utakmici u Novom Sadu. 
 
Međutim, naš drugi golman Milan Nikolić nije kriv za ovako katastrofalan rezultat. Ne znam kako ćemo se oporaviti od ova dva poraza. 
 
Obavićemo razgovor sa igračima, nismo profesionalan klub da nekog kažnjavamo, ali moramo da se dogovorimo da ne brukamo grad, klub, pa, na kraju, i sve nas - kaže Jović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: