MINI MAKSI LIGA Krenuo festival dečjeg fudbala

Sport - Četvrtak 29.11.2012 - 21:52

Mini Maksi liga Srbije krenula je sa takmičenjem u Vranju, u balonu „Prestiž“. Prijavile su 32 ekipa, po godištima, od 2001. do 2004. OFK Vranje, kao i ranijih godina, ima sve selekcije, pa i godiše 2005-to.

OFK Vranje  2003 godiste OFK Vranje 2003 godiste

Trener Boban Paunović navodi ciljeve lige:

- Takmičenje je festivalskog tipa. Primarni cilj ovog takmičenja je popularizacija fudbala i upoznavanje najmlađih sa osnovnim pojmovima sportskog takmičenja kroz pozitivna iskustva, sa željom da se trajno opredele za ovaj sport. Briga o najmlađima i njihova edukacija u sportu su istovremeno, i od prioritetnog značaja za njihov duhovni i telesni razvoj, kao i za usvajanje i negovanje plemenitih životnih vrednosti – kaže Paunović.

U Vranju su, u festivalskom delu takmičenja, odigrana tri kola. U 3. kolu viđen je atraktivan fudbal malih majstora, posebno su oduševili susreti ekipa OFK Vranje i Jedinstva iz Bošnjaca, kao i ekipe Vranjske Banje i Vidovdana iz Preševa.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) – godište 2001. – 4:0
Za OFK Vranje su nastupili: Bogdan Stošić, Luka Stošić, Jovan Stojilković, Žikica Ilić, Strahinja Stevanović, Ognjen Trajković, Vlada Stevanović, Stefan Pešić, Nikola Spasić, Lazar Ilić, Nemanja Trajković.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) – 2002. godište 3:4 
Za OFK Vranje su nastupili: Andreja Jović, Bojan Vasić, Nikola Stošić, Veljko Stojanović, Vladimir Nedeljković, Luka Mladenović, Vojin Stošić, Aleksandar Vasić, Nikola Simić, Dimitrije Stanimirović, Nemanja Dimitrijević.

OFK Vranje – Jedinstvo (B) – 2:3 – godište 2003.
Za OFK Vranje su nastupili: Dejan Trajković, Vukašin Nastić, Ognjen Stevanović, Mihajlo Cvetković, Mario Harmanas, Despot Mihajlović, Andrija Dimić, Nikola Stevanović, Vuk Tasić, Luka Jovanović, Dušan Janjić, Stefan Stojković.

Vranjska Banja – Vidovdan 2:1 – 2001. godište
Za Vranjsku Banju su nastupili: Nemanja Tasić, Lazar Ristić, Veljko Ristić, Danijel Stanojković, Nemanja Mančić, Mihailo Stamenković, Petar Kostić, Filip Tasić, Aleksandar Georgijev.

Za ekipu Vidovdan iz Preševa su nastupili:novak Đorđević, Stefan Zarić, Milan Spasić, Nikola Stojanović, Skender Ajeti, Miloš Mladenović, Aca Mladenović, Miloš Đorđević, Lazar Miljković, Armando Azirović, Miloš Kitanović, Uroš Pavlović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: