Mirna Tonijeva ruka

Sport - Subota 08.12.2012 - 01:50

Košarkaši Morave u Vladičinom Hanu dočekuju ekipu Crnokose iz Kosjerića, kojoj beže jedan bod na tabeli.

Stojković Stojković

 

Morava, trenutno, deli od drugog do čertvrtog mesta sa ekipama Železničara iz Inđije i Napretka iz Kruševca.
 
Antonije Toni Stojković, bek Morave, koji je ponikao u vranjskom Jugu, navodi da ih čeka težak meč, ali da će domaći teren, navijači i njihova želja za pobedom učinuti da dođu do još jednog značajnog uspeha.
 
- Crnokosa je iskusna ekipa koja, sa uspehom, godinam igra u 2. Muškoj ligi Srbije. Nikada se ne predaju, ali  naš adut je domaći teren i kvalitet koji posedujemo, a koji nas je doveo u sam vrh tabele – ističe Stojković.
 
Morava ima jednu od najjačih šuterskih postavki u ligi, posebno za tri poena, pa se Stojković, koji je poznat kao košgeter, nada da će i protiv Crnokose biti „mirna ruka“ koja će prevagnuti da na kraju rezultat bude pozitivan po njegovu ekipu.
 
- Jednog od nas mogu da zaustave, ali pored mene „trojkaši“ su Milenković, Mitić i Pavlović. Kda se razigra centar Grujić i ostali teško da neko može da nas pobedi u ligi – kaže Stojković.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: