Venger: Bajern ne može, Barsa je najbolja

Svetski sport - Četvrtak 14.03.2013 - 12:43

Menadžer Arsenala smatra da Bavarci još nisu dorasli trofeju Lige šampiona. On smatra da će Katalonci opet prigrabiti "ušati pehar".

Arsenal je završio svoju misiju u Ligi šampiona ove sezone.

Protiv Bajerna bili su dobri, ali ne dovoljno da se plasiraju u četvrtfinale. I pored poraza, Arsen Venger smatra da Bavarci još uvek nisu spremni da osvoje trofej najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Nisam siguran da Bajern ove sezone može do titule. Mi smo u poslednjih nekoliko godina nekoliko puta igrali protiv Barselone i, verujte mi, oni su najbolja ekipa", kazao je Venger engleskim medijima.

Oni su u revanšu osmine finala u Minhenu savladali Bajern (2:0), ali su Nemci prošli dalje zahvaljujući pobedi od 3:1 u prvom meču u Londonu.

"Pobedili smo, ali smo prvi meč odigrali veoma loše i platili smo cenu za to. Ovakvi dueli se igraju ukupno 180 minuta, a mi smo bili bolji samo u prvih 90", dodao je Venger.

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: