Bajern nema šanse protiv Barse

Svetski sport - Četvrtak 18.04.2013 - 12:07

Fudbalski reprezentativac Holandije Rafael van der Vart ocenio je da minhenski Bajern nema nikakve šanse da eliminiše Barselonu u polufinalu Lige šampiona.

Bajern nema šta da traži protiv Barselone. Kada počne utakmica, Bajern će imati posed lopte od samo 30 posto. Barselona uvek ima inicijativu, njen sistem je zaista neverovatan", rekao je Van der Vart nemačkim medijima.

Van der Vart trenutno igra za nemački Hamburg, a njegov tim je nedavno u Bundesligi izgubio od Bajerna sa ubedljivih 9:2.

"Igrač koji pravi glavnu razliku između Bajerna i Barselone je Lionel Mesi. Istina je da je Bundesliga poslednjih godina veoma napredovala u svakom smislu, verovatno je najinteresantnije takmičenje u Evropi. To, međutim, ne znači da Bajern može da prođe Barselonu", dodao je Van der Vart koji je svojevremeno igrao i za madridski Real.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Bajerna i Barselone igra se 23. aprila na minhenskoj Alijanc areni.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: