Crni dani za MU

Svetski sport - Utorak 10.12.2013 - 01:33

Dejvid Mojes je trebalo da donese revoluciju u igri Mančester junajteda, a sve što se dešava u slavnom klubu od kada je na klupi nasledio legendarnog Aleksa Fergusona može se nazvati nizbrdicom.

Iz lepših vremena Iz lepših vremena

Dobrih rezultata gotovo da nema, borba za titulu kao da je već okončana, a fudbaleri sa "Old Traforda" sve češće su dovođeni u vezu sa javnim ličnostima, što dodatno skreće pažnju sa rezultatske krize.

Već drugi put u tri meseca, mlada zvezda Junajteda Vilfred Zaha morao je javno da demantuje pisanja tabloida da spava sa Mojesovom ćerkom Lorin. Isprva je to bilo servirano kao "viđanje", potom kao zabavljanje, a onda više od toga, pa je sve začinjeno "žutom poslasticom" da je svega dvaput ušao u igru ove sezone - jer je Dejvid Mojes besan zbog pomenute veze.

"Nisam nikada izlazio, čak ni upoznao ćerku Dejvida Mojesa, tako da to nije razlog što ne igram. Hteo bih da prestanu sve te lažne optužbe. Igraću za Mančester junajted kada menadžer oseti da sam spreman", napisao je Zaha na Tviteru.

Sa druge strane, Kajl Diler, direktor sektora za digitalne medije u zvaničnom klubu Junajtedovih pristalica u SAD, objavio je da se nova nada Junajteda, Adnan Januzaj, zabvalja sa britanskom pop zvezdom Tulisom (na slici).

Šale su preplavile engleski deo interneta na ove dve teme, navijači drugih klubova, ali i samog Junajteda, tvrde kako je dobro "što bar neko u klubu postiže golove", no na Old Trafordu uopšte nema razloga za smeh.

Posle poraza od Njukasla, petog prvenstvenog u 15 odigranih kola, Mančester junajted je deveti na tabeli sa 22 osvojena boda, čak 13 manje od vodećeg Arsenala.


 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: