Dva sekretara u Dinamu

Sport - Ponedeljak 10.12.2012 - 12:43

Novoformirani fudbalski klub Dinamo Vranje dobio je je dva sekretara, generalnog i tehničkog.

Sekretari Sekretari

Za generalnog sekretara, na predlog gradonačelnika Zorana Antića, izabran je Miloš Antanasijević (34), pravnik po struci, član Gradskog veća iz redova PUPS.

Prema jednoj verziji, koja potiče iz kluba, on je postavljen jer se ne razume u fudbal i posao generalnog sekretara i kao takav biće idealan da Antić kontroliše puteve novca, a služiće i za „potpise“ i usmeravanje para ukoliko ih bude.

To znači, kaže naš izvor blizak klubu, sve je spremno da „perionica“ para preko FK Dinamo počne da radi kad zatreba.  

Po drugoj verziji, Antansijević je kompromisno rešenje, jer su Dragan Popović, predsednik kluba, a posebno Nebojša Zupančić, član UO i glavni „šraf“ u novoj upravi svoj dolazak u klub uslovaljavali smenom Nastića i marginalizacijom uloge Dejana Ivanovića.

Naime, javna je tajna da Zupančić nikad ne može da oprosti Ivanoviću formiranje radne grupe za ispitivanje finansijskog poslovanja kluba, koje je uslovilo da on podnese ostavku na mesto predsednika kluba, ali i kasnije da bude tužen i da vodi procese, kao u slučaju „falsifikata potpisa“ u vezi sa priznanicom od 1.500 evra, datih ili ne, fudbaleru Dejanu Ristiću iz Niša.

Za tehničkog sekretara postavljen je Goran Nastić, koji je u proteklom periodu obavljao funkciju generalnog.

Nastić je poznat kao sportski radnik, bliski saradnik Bogoljuba Stepanovića, predsednika sudijske organizacije Srbije i Dejana Ivanovića Jove, predsednika Okružnog fubalskog saveza, potpresednika regiona istočne Srbije, delegata na „Jelen“ Super ligi, delegata FSS, potpredsednika Sportskog saveza, gde prima platu i direktora Dinama, gde volontira.

Zahvaljući vezama sa pomentom dvojicom funkcionera, Nastić je delegat i posmatrač na Srpskoj ligi „Istok“ i što je najbitnije, ostao je u klubu kao tehnički sekretar.

- Naređenje je bilo, mora da se udomi, ne može da ostane na ulici, bez plate – kaže naš sagovornik.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: