Federer: Gladan sam i motivisan

Svetski sport - Utorak 14.05.2013 - 13:36

Treći teniser sveta Rodžer Federer izjavio je da jedva čeka da se vrati na teren na turniru u Rimu, pošto je rano eliminisan u Madridu.

Federer: Gladan sam i motivisan Federer: Gladan sam i motivisan

„Dobro sam trenirao, zaista sam gladan i motivisan da ponovo zaigram. Nadam se dobrom turniru ovde, to mi je veoma važno, ali ići ću korak po korak“, kaže Federer.

„Potpuno je drugačije nego prošle godine, kada sam u Rim došao u poslednjem trenutku posle trofeja u Madridu. Imao sam i malih problema sa povredom, ali došao sam do polufinala“, dodao je Švajcarac.

Federer nikada nije osvojio turnir u Rimu, dva puta je izgubio u finalu (2003, 2006), a do sada u karijeri ima deset titula na šljaci.

„Evropska turneja na šljaci dosta se razlikuje od igranja u Americi ili Aziji, vremenski uslovi su promenljivi. Može da bude vetrovito, maglovito, kišno ili zaista vruće, nikada se ne zna. Ali posećujemo divna mesta, lepe gradove izmenjamo. Uživam kada dođem u Italiju, uvek imam podršku navijača“, kaže Rodžer.

Federer u drugoj rundi igra sa 31-godišnjim Potitom Staračeom, kojeg je dobio u svih šest dosadašnjih okršaja.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: