Henes: Bilo je tenzija zbog Pepa

Svetski sport - Petak 19.04.2013 - 16:36

Predsednik Bajern Uli Henes otkrio je da su odnosi između njega i trenera Jupa Hajnkesa bili narušeni kada je objavljeno da će Pep Gvardiola preuzeti Bavarce.

Henes: Bilo je tenzija zbog Pepa Henes: Bilo je tenzija zbog Pepa

Uprava kluba odlučila je da Gvardiola zameni Hajnkesa, iako 67-godišnji stručnjak ove sezone postiže sjajne rezultate sa Bajernom.

"Priznajem, bilo je tenzija između mene i Jupa, ali stvari su se sada vratile u normalu. Mi smo prijatelji i tako će biti i ubuduće", rekao je Hajnkes za nemačke medije.

Bavarci su šest kola pre kraja Bundeslige obezbedili titulu prvaka Nemačke, izborili plasman u polufinale Lige šampiona, a igraće i u finalu nacionalnog Kupa.

On je dodao da je njegov tim bio primoran da igra ovako dobro ove sezone i da ih je na to naterala Borusija iz Dormtunda.

"Zahvalni smo Borusiji, ona nas je praktično dovela na viši nivo i zato smo sada jaki. Snaga Dortmunda nije privremena, oni će stalno biti naš najveći protivnik", rekao je Henes.

Fudbaleri Bajerna u narednom kolu Bundeslige u subotu (15.30) gostuju ekipi Hanovera, dok u utorak u prvom meču polufinala Lige šampiona na svom stadionu dočekuju Barselonu.

Tanjug

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: