Kerju u Interu

Svetski sport - Utorak 26.02.2013 - 14:55

Neroazuri u iskusnom Norvežaninu našli kakvo-takvo rešenje za zamenu teško povređenog Dijega Milita i potpisali ga do kraja sezone.

Inter je doveo špica i uspeo koliko toliko da nadoknadi tešku situaciju u koju su zapali sa napadačima. Novi golgeter Neroazura je 33-godišnji Džon Kerju, koji je prošlog leta otišao u penziju i posvetio se filmskoj glumi, ali i snimanju provokoativnih reklama sa manekenkama za Fashion TV.

Kerju je potpisao ugovor sa Interom na četiri meseca, tj. do kraja sezone i za taj period će inkasirati 300.000 evra.

Podsetimo da se Inter našao u izuzetno teškoj situaciji sa napadačima. Posle teške povrede Dijega Milita koji je završio sezonu, ostali bez ijednog pravog centarfora osuđeni na Kasana koji je van forme i Rodriga Palasija koji igra odlično, ali ipak nije klasični egzekutor. Inter je u januaru prosledio u Atalantu supertalentovanog Marka Livaju očekujući da Milito završi sezoni, što se pokazalo pomalo neozbiljnim jer je klub zbog jedne povrede zapao u velike probleme. Da stvari budu gore, Livaja blista u Atalanti i već je postigao dva gola.

A, budući da je prelazni rok završen, Inter je bio osuđen samo na slobodne igrače. Želeli su Milana Baroša i penzionisanog Ruda Van Nistelroja, ali su ih oni odbili i izbor je pao na Kerjua koji je od prošlog leta u penziji kada mu je istekao ugovor sa Vest Hemom.

Kerju je već tokom karijere igrao u Seriji A, kada je tokom jedne sezone u Romi odigrao 20 mečeva i postigao šest golova. U karijeri je još igrao za Valerengu, Rozenborg, Valensiju, Lion, Bešiktaš, Aston Vilu, Stouk i pomenuti Vest Hem.

Ostaje još samo da Kerju prođe lekarske preglede, da se vidi u kakvom je fizičkom stanju i da potpiše ugovor. Norvežanin će biti privremeno rešenje do leta, kada će Morati pokušati da kupi Rodriga iz Benfike i Ikardija iz Sampdorije.

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: