Klop: Jojić je odličan

Svetski sport - Nedelja 16.02.2014 - 10:04

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop prezadovoljan je debijem Miloša Jojića za "milionere".

Miloš Jojić Miloš Jojić

Doskorašnji vezista Partizana dobio je u subotu prvu šansu da se dokaže u Bundesligi, i za samo 17 sekundi uspeo u tome.

-On je odličan fudbaler, uvek je bio. Dati gol odmah po ulasku sa klupe, bolje od toga ne može- rekao je Klop.

Jojić je postigao najbrži gol jednog debitanta u Bundesligi, a treći najbrži kada je u pitanju rezervista.

-Mnogo sam srećan zbog njega. Ovaj gol će mu pomoći da se lakše prilagodi- rekao je Jojićev saigrač Nuri Šahin, a kapiten Borusije Sebastijan Kel u šali dodao: "Ja naporno radim 17 godina i još uvek nemam rekord, a Miloš je za to bilo dovoljno nekoliko sekundi".

Jojić je junak dana ne samo u Borusiju već uopšte u Bundesligi. Zvanični sajt je odmah napravio priču o srpskom reprezentativcu.

Opisali su njegov početak karijere u Partizanu, pozajmicu u Teleoptiku i gol iz slobodnog udarca koji je u nadoknadi vremena rešio "večiti" derbi u maju prošle godine.

Bundesliga je citirala njegovu izjavu u kojoj kaže da je Borusija Dortmund najbolji tim u Nemačkoj, kao i poređenja beogradskog derbija i značaja gola u njemu, sa okršajem Borusije i Šalkea.


 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: