Krojf: Prodati Mesija

Svetski sport - Utorak 25.06.2013 - 14:25

Legenda Barselone Johan Krof veruje da bi katalonski klub trebalo da razmisli o prodaji Lionela Mesija, pošto je ovog leta angažovala Nejmara.

Mesi Mesi

Krojf, koji je odigrao 143 utakmice u dresu Barselone i postigao 48 golova, a potom vodio tim osam godina do 1996. godine, misli da je rizičan potez kreirati tim oko dve zvezde.

Sigurno je da će se Krojfovo mišljenje naći na udaru mnogih, pošto je Mesi poslednjih godina ključni igrač Barselone, koji je postigao 215 golova na 246 mečeva. Ipak, legendarni holandski fudbaler odlučno ističe da će biti ozbiljnih potresa ukoliko Mesi i Nejmar ostanu zajedno u timu.

„Pošto je došao Nejmar, ja bih planirao mogućnost prodaje Mesija, a neki će se složiti sa tim, a drugi ne. Govorimo u timu, igračima i svemu što je oko toga. Mnogo toga se rizikuje. Biće teško izboriti se sa takvim timom i toliko zvezda“, rekao je Krojf.

Upitan da li bi on sam doveo Nejmara u svoj tim, Krojf je istakao:

„Ne, ne bih doveo Nejmara. Ali, moraćemo da sačekamo i vidimo da li će sve ovo izaći na dobro ili na loše. Veliki je rizik. To je kao sa slobodnim udarcima. Nejmar je veoma dobar sa njima, a Mesi je pokazao da može. Ko će od njih dvojice šutirati? Ili činjenica da su Nejmar i Barselona sa Najkijem, a Leo sa Adidasom. Te stvari mogu da dovedu do problema. Nejmar je talentovan, ali ćemo tek videti kako će se privići na novu sredinu, a to može da bude problem“.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: