Maradona komentator za Mundijal

Svetski sport - Četvrtak 27.02.2014 - 01:53

Legendarni argentinski fudbaler i bivši selektor te zemlje Dijego Armando Maradona komentarisaće Mundijal u Brazilu za televiziju Venecuele "Telesur".

BETAPHOTO BETAPHOTO

Maradoni nije prvi put da učestvuje na Mundijalu u ulozi komentatora, pošto je to bio i 2006. tokom prvenstva sveta u Nemackoj, kada je komentarisao za špansku Kadenju 4.

Zanimljivo je što će komentari Maradone ovoga puta biti fudbalsko-politički, prenosi argentinski list "La Nasion".

- Potpisao sam najuzbudljiviji ugovor u karijeri. Biće fudbala i politike, a to je ono što mi se sviđa - rekao je Maradona koji je do sada više puta pokazao da gaji levičarska ubeđenja, budući da je u prijateljstvu sa legendarnim vođom kubanske revolucije Fidelom Kastrom, a prijatelj mu je bio i bivši predsednik Venecuele, pokojni Ugo Čaves.

Pedesettrogodišnji Maradona trenutno živi u Dubaiju, gde je angažovan kao sportski ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prvenstvo sveta u Brazilu biće održano od 12. juna do 13. jula.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: