Marković: Hoću Čelsi, ali da igram

Sport - Sreda 12.12.2012 - 09:46

Mladi fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Lazar Marković rekao je da je prelazak u Čelsi njegova velika želja.

Marković Marković

Ipak, supertalentovani fudbaler Partizana je priznao da bi u Englesku otišao samo pod uslovom da odmah dobije šansu da zaigra u ekipi aktuelnog prvaka Evrope.

"Zna se da je Čelsi moj omiljeni klub posle Partizana, ali ne dolazi u obzir da potpišem za njih, pa da odem negde na pozajmicu", rekao je Marković posle svečanosti u hotelu Hajat na kojoj je proglašen za najboljeg igrača Jelen Superlige.

On je dodao i da bi, u slučaju da potpiše ugovor sa Čelsijem, a kasnije došao na pozajmicu u Partizan do kraja sezone, razmislio i verovatno pristao.

18-godišnji Marković je rekao da je sve što se tiče transfera u inostranstvo u rukama Partizana i njegovog menadžera i da ne bi imao ništa protiv da i dalje nosi ‘crno-beli’ dres.

"Partizan je moja druga kuća, on mi je sve dao i ja ću na najbolji mogući način da mu vratim. Hvala saigračima i stručnom stabu, jer bez njih ne bi dobio ovu nagradu. Zadovoljan sam jesenjim delom sezone, planiramo da osvojimo šestu titulu, a što se tiče Evrope, možda smo mogli da osvojimo još neki bod, ali, sve u svemu bilo je u redu", istakao je Marković.

Engleski mediji tvrde da će Marković biti prvo pojačanje "plavaca" u zimskom prelaznom roku i da će transfer iznositi oko osam miliona funti.

Mladi napadač karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, a od 2006. godine nosi dres Partizana.

Za ‘A’ reprezentaciju Srbije odigrao je šest utakmica i postigao jedan gol.

B92

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: