Murinjo: Drogba nije s ove planete

Svetski sport - Četvrtak 21.03.2013 - 20:30

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da je napadač Didije Drogba najbolji fudbaler sa kojim je ikada radio.

Murinjo Murinjo

"Trenirao sam mnogo posebnih igrača, ali ako bih morao nekoga da izaberem odlučio bih se za Didijea (Drogbu). On kao da nije sa ovog sveta i uvek bih ga želeo u svom timu", rekao je Murinjo.

Mediji su prethodnih dana preneli da je Murinjo kritikovao Drogbu jer se iz Kine vratio u Evropu i potpisao za Galatasaraj, koji će igrati protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Drogba zna ko sam ja i šta u srcu osećam, ali možda bi ljudi mogli da pomisle da je to tačno. Zamislite ovo: Odem u Tursku, radim, gledam utakmicu, izađem sa stadiona pre kraja, a onda se pojave napisi da sam rekao loše stvari o Drogbi. Nemoguće je da bih pričao loše stvari o njemu. On zna da je to poslednje što bih uradio. Ne bih rekao ništa negativno o našem odnosu", dodao je Murinjo.

Murinjo je sarađivao sa Drogbom u Čelsiju. Fudbaler Obale Slonovače predvodio je napad "plavaca", koji su u tri sezone, od 2004. do 2007. godine, osvojili šest trofeja.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: