NBA: Sjajni Nikola Peković (VIDEO)

Svetski sport - Sreda 27.03.2013 - 09:15

Crnogorski centar predvodio svoju ekipu do pobede nad Detroitom. Dalas pritiska Lejkerse u borbi za plej of.

Nikola Peković dominirao je reketom na utakmici Timbervulsa sa Detroitom. "Pekmen" je završio meč sa 18 poena i 11 skokova, uz fantastičan procenat šuta od 70 odsto. Pratio ga je Španac Riki Rubio sa 15 poena i devet asistencija. Vulfsi su pobedili rezultatom 105:82.

U derbiju Istoka, Njujork je slavio u Bostonu sa 100:85. Džej Ar Smit, verovatno najbolji šesti igrač NBA lige ubacio je fantastičnih 33 poena "sa klupe", a pratio ga je oporavljeni Karmelo Entoni sa 29 koševa.

Kod domaćina, osakaćenih neigranjem Ronda i Garneta, najbolji je bio Grin sa 19 koševa.

U trećem meču koji je odigran u utorak, Dalas je ubeležio jako važnu pobedu nad Klipersima. Mevsi su do pobede od 109:102 stigli posle produžetka, uz sjajan učinak Dirka Novickog koji je završio meč sa 33 poena i devet skokova. Na drugoj strani Kris Pol ubacio je 33 poena.

Dalas se ovom pobedom približio Lejkersima na jednu pobedu što garantuje uzbudljivu bitku za osmo mesto na Zapadu, u poslednjih 11 kola.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: