Real trenira na "Etihad" stadionu

Svetski sport - Subota 02.03.2013 - 17:31

Real neće da trenira na "Old Trafordu", Siti priskočio u pomoć Madriđanima

 

Real Madrid u utorak igra revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona sa Mančester junajtedom, a izabranici Žozea Murinja tokom boravka na Ostrvu treniraće na “Etihad” stadionu, domu fudbalera ljutog rivala "crvenih đavola", Sitija?!
 
Madriđani su doneli odluku da ne treniraju na “Old Trafordu”, pošto je po njihovom mišljenju teren ionako već u lošem stanju, a verovatno će biti još lošiji posle premijerligaškog duela između Junajteda i Noriča u subotu.
 
Zbog toga Real će u ponedeljak popodne trenirati na stadionu Junajtedovog gradskog rivala Sitija, pošto je prvak Engleske izašao u susret “kraljevskom klubu” i uslišio ovaj neobičan zahtev u elitnom takmičenju.
 
Nedavno, škotski četvrtoligaš Glazgov Rendžers dozvolio je Juventusu da trenira na njihovom stadionu pred meč sa Seltikom u Ligi šampiona.
sportstke

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: