Runi započeo "rat" sa Pepeom

Svetski sport - Ponedeljak 04.03.2013 - 13:33

Utorak je dan rezervisan za sudar divova. Drugi put za samo tri nedelje dva svetska giganta ukrstiće koplja. Real Madrid će posle 1:1 na "Santijago Bernabeu" pokušati da izbaci Mančester junajted na "Old Trafordu" iz osmine finala Lige šampiona.

Pravi rat očekuje se na terenu u utorak od 20.45, ali je "uvodna razmena vatre" počela van travnatog tepiha još odavno. Prvi "sukob" najavili su napadač "crvenih đavola" Vejn Runi i defanzivac "kraljeva" Pepe.

Naime, još posle meča odigranog u januaru 2012. godine kada je u "El Klasiku" Pepe nagazio na ruku Lionela Mesija, Vejn Runi je na Tviteru ostavio poruku "Pepe je idiot" što je tvitovalo preko 48 hiljada ljudi. Potom je još jednom "zakačio" Portugalca posle meča sa Barselonom okrivivši ga da je on kriv za Realovo posrnuće.

Znajući narav Pepea mnogi očekuju da će Portugalac na sve načine pokušati da se revanšira Runiju. To znači da bi meč na "Old Trafordu" mogli da obele žestoki startovi bez i malo nežnosti. Ako se u obzir uzme da su oba igrača prgava, biće zanimljivo ko će izvući deblji kraj. Jedno je sigurno, sudija i kamere će posebno posmatrati svaki duel dva igrača. Runi i Pepe će sigurno dobiti "glavne uloge" za podizanje atmosfere do usijanja.
 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: