Stramaćoni: Ukleta sezona za Inter

Svetski sport - Ponedeljak 15.04.2013 - 10:22

Italijanski stručnjak kune nečastive sile i sudije zbog posrtanja Neroazura.

Trener Intera Andrea Stramaćoni nikako drugačije ne može da objasni posrtanje njegovih izabranika osim da su u pitanju nečastive sile. Stramaćoni tvrdi da su se protiv Neroazura urotile povrede i loše sudijske odluke na koje ne može da se utiče.

Posle poraza od Kaljarija, Inter je pao na sedmo mesto na tabeli Serije A, koje ne donosi ni Ligu Evrope, a na tom meču povredili su se vezista Valter Gargano i defanzivac Juta Nagatomo.
“Ključ je bila još jedna povreda u ovoj ukletoj sezoni, jer smo izgubili Gargana. Njegovim izlaskom sa terena izgubili smo ravnotežu. Potom je sa klupe ušao Nagatomo, pa se i on povredio posle svega tri minuta, tako da smo izgubili nova dva igrača za sredu. Svako bi se mučio kada ne može da računa na dvojicu napadača zbog povreda (Kasano,i Milito), kao i druge velike igrače (Palasio)”, požalio se Stramaćoni.

Potom su na red došle sudije.
“Sudija je u prvom poluvremenu trebao da dodeli crveni karton posle starta nad Rokijem zbog zaustavljanja čiste prilike, a potom je dozvolio Pinilji da ga prevari za penal, dok prošle nedelje protiv Atalante nije bilo faula da se dosudi najstroža kazna protiv nas. Ovo je zaista ukleta sezona, kako se može inače svirati takav penal”, glasno se zapitao Stramaćoni.

Interu bi spas sezone mogao doneti Kup Italije, gde u sredu na Đuzepe Meaci dočekuju Romu u polufinalu. U prvoj utakmici Vučica je bila bolja rezultatom 2:1.
 

Mozzart sport

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: