Vidić: Možemo da osvojimo LŠ

Svetski sport - Ponedeljak 24.02.2014 - 14:17

Kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić rekao je da veruje da ’crveni đavoli’ mogu da osvoje titulu u Ligi šampiona.

BETA/AP BETA/AP

Vidić na kraju sezone napušta „Old Traford“, a iako je Junajted prošao u osminu finala elitnog takmičenja, u kojem se sastaje sa Olimpijakosom, mnogima mogućnost da ’crveni đavoli’ osvoje Ligu šampiona deluje gotovo nestvarno, s obzirom na promenljivu formu.

Junajted je u subotu pobedio Kristal Palas sa 2:0 , a predstoji mu prvi meč osmine finala Lige šampiona u utorak od 20.45 sa Olimpijakosom u Pireju.

-Verujem da mozemo da učinimo nešto izuzetno u Ligi šampiona. Ukoliko budemo nastavili da igramo dobro, kao protiv Kristal Palasa, ukoliko održimo nivo, mislim da nema protivnika koji će nas lako pobediti.

Oduvek smo imali napadače koji znaju da daju golove, a upravo tako mora da se igra u Ligi šampiona“, rekao je Vidić i dodao da veruje da njegov tim može da završi Premijer ligu na četvrtom mestu.

Vidić je u Junajted došao u januaru 2006. godine i sa ’đavolima’ je osvojio Ligu šampiona, pet titula prvaka Engleske, pet Superkupova Engleske, tri Liga kupa i Svetsko klupsko prvenstvo.

Gotovo izvesno karijeru će od sledeće sezone nastaviti u Interu.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: