Vidovdan u "Prestižu"

Sport - Subota 15.12.2012 - 11:16

U Mini maksi ligi, u balonu “Prestiž”, po prvi put učestvuju i mališani iz Preševa i okolnih sela, okupljeni oko kluba Vidovdan.

Ekipa Vidovdana Ekipa Vidovdana

Roditelji koji dovode decu su ujedno i treneri i oni navode da je primaran cilj za njih da popularišu fudbal i sport među decom, da se kroz takmičnja upoznaju sa osnovnim pojmovima fudbalske igre.

- Želimo da se bave fudbalom, da su što manje na ulici, ali i kod kuće ispred kompjutera. Nama je prioritet briga o deci, da se pravilno razvijaju, i duhovno i telesno – kažu naši sagovornici, roditelji dece okupljeni oko sportskog društva Vidovdan.

Za ekipu Vidovdan iz Preševa u Mini maksi ligi nastupaju: Novak Đorđević, Stefan Zarić, Milan Spasić, Nikola Stojanović, Skender Ajeti, Miloš Mladenović, Aca Mladenović, Miloš Đorđević, Lazar Miljković, Armando Azirović, Miloš Kitanović, Uroš Pavlović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: