Grejna sezona počela, radijatori hladni

Lokalne vesti - Utorak 15.10.2013 - 12:51

Iako je grejna sezona od utorka i zvanično počela, radijatori u Vranju su hladni, jer u „Novom domu“ smatraju da još uvek nema potrebe za grejanjem.

radijatori hladni radijatori hladni

Prema rečima direktora tog javnog preduzeća Saše Sentića, spoljne temperature vazduha moraju da budu tri dana za redom ispod 12  stepeni.

 

– U dogovoru sa gradonačelnikom Vranja, u utorak nismo pokrenuli toplanu zbog vremenskih uslova, iako je grejna sezona počela.

 

Moramo da budemo racionalni prilikom trošenja mazuta i ostalog materijala za grejanje, kako bi bez problema izgurali ovu sezonu – kaže Sentić.

 

On navodi da mazuta ima do sredine novembra, jer su u gradsku toplanu pre desetak dana stigle četiri cisterne tog energenta.

 

– Ukoliko temperature uu jutarnjim satima  budu veoma niske, kotlove ćemo paliti samo tokom pre podneva.

 

Svi radovi su završeni i kvarovi otklonjeni, tako da smo spremni za zimu – ističe Sentić.

 

Inače, cena grejanja u Vranju po metru kvadratnom je 89,48 dinara, a predlog „Novog doma“ za poskupljenje usluga je gradonačelnik Vranja Zoran Antić nedavno odbio.

 

Aleksandar Aca Stojković  

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: