Jača vlast u Bujanovcu

Lokalne vesti - Nedelja 05.08.2012 - 12:08

Sali Salihu, odbornik opozicione Partije za demokratsko delovanje (PDD) Rize Halimija u skupštini opštine Bujanovc, promenom partijskog dresa, učvrstio je aktuelnu albansko - srpsku koaliciju na vlasti.

Opština Bujanovac Opština Bujanovac
- Ja više nisam odbornik PDD u SO Bujanovac. Pristupio sam koaliciji koja je formirala vlast - rekao je Salihu za OK radio i potvrdio da je sa istomišljenicima u Bujanovcu formirao Odbor Demokratske partije Albanaca (DPA) čiji je lider Ragmi Mustafa.
 
Saluhu je albanskim medijima u Bujanovcu objasnio da se odlučio na ovaj korak jer partija Rize Halimija nije ispunila svoja predizborna obećanja.
 
- Sa uspehom smo obavili potrebne razgovore sa gospodinom Salihuom. On će ubuduće pojačati našu koaliciju, koja će njegovi dolaskom imati 23 od 41 mandata - kaže Nedžat Beljulji, potpredsednik Demokratske partije (DP).
 
Koaliciju na vlasti u Bujanovcu čine 12 odbornika DP, pet Grupe gradjana dr Stojanča Arsić i četiri srpske „Koalicije za bolji Bujanovac".
 
U opozijiju su osam odbprnika PDD, šest iz Pokreda za demokratski progres (PDP) Jonuza Musliua i tri iz Demoktatske unije Albanaca (DUA) Mejdija Zechirija.
 

U opoziciji su takodje i dva odbornika Srpske napredne stranke (SNS) koji bi, kako je OK radiju potvrdjeno, uskoro mogli da postanu deo koalicije na vlasti. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: