Stefanović napušta DS?

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.12.2015 - 10:41

Goran Stefanović, predsednik Okružnog i član Glavnog odbora DS-a, podneo je ostavku na funkciju šefa odborničke grupe „Za demokratsko Vranje“ u lokalnoj Skupštini.

Stefanović nezadovoljan svojim statusom u stranci FOTO OK Radio Stefanović nezadovoljan svojim statusom u stranci FOTO OK Radio

On kaže da je to učinio pre zasedanja Skupštine grada, jer ne želi da „snosi odgovornost za odluke koje se ne donose u odborničkoj grupi, nego na Gradskom odboru ili nekim još užim krugovima“.

- Doneću odluku da li napuštam DS već u toku ove nedelje.

Jasno je da ne želim da se moje ime koristi za pokrivanje nekih stvari koje uopšte nisu politika DS-a.
 
Nije tajna da sam blizak Borku Stefanoviću, ali ni po tom pitanju nisam doneo konačnu odluku
- kaže Stefanović.

Inače, tek okončanu skupštinu je obeležio sukob demokrata, Stefanovića i predsednika Skupštine Slobodana Stamenkovića, oko plana da se zabrani korišćenje skupštinske sale za partijske skupove. Na kraju je ta tačka  skinuta sa dnevnog reda.
 
Stefanović je inače advokat sa privatnom praksom, u DS-u je od 1996. godine, a predsednik Gradskog odbora Vranje bio je od 2005. do 2013. godine.

U više navrata bio je odbornik lokalne skupštine, a biran je i za narodnog psolanika, u periodu od 2008. do 2012. godine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: