Teška nesreća kod Vranja, četvoro mrtvih i 10 povređenih

Lokalne vesti - Nedelja 13.10.2013 - 10:03

Najmanje četiri osobe su poginule, a desetak ljudi je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju u 7:20 dogodila na putu od Krive Feje do Bosilegrada.

Ilustracija Ilustracija

Prema navodima policije koje je potvrdio portparol PU Vranje Dragan Stamenković, reč je verovatno o rudarima koji su krenuli na posao, ali se zbog težine nesreće to još uvek ne može sa sigurnošću tvrditi.

U Zdravstveni centar Vranje neprekidno stižu novi povređeni, a crni bilans, koji je potvrdio načelnik PTO-a vranjske Bolnice Ljubiša Stoiljković, je najmanje četiri mrtva i desetak teže i lakše povređenih.

Sve ekipe, policijske i zdravstvene, na licu su mesta i strahuje se da bi broj unesrećenih mogao biti i veći.

Za sada je poznato da je u nesreći učestvovao “prepravljeni kamionet”, koji je prevozio ove ljude, ali je istraga u toku.

Izveštač OK Radija nalazi se na licu mesta i pati situaciju, pa na portalu OK Radija možete pratiti sve nove informacije vezane z ovu tešku nesreću.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: