Kvalitet za Drugu ligu

Lokalni sport - Utorak 29.04.2014 - 10:17

Vranje - Ženska selekcija odbojkaškog kluba Mladost zauzela je prvo mesto u Regionalnoj odbojkaškoj ligi Leskovac u konkurenciji 13 ekipa i plasirala se na završni turnir za popunu Druge lige grupa Istok.

ŽOK Mladost ŽOK Mladost

Od ukupno 16 utakmica odbojkašice Mladosti izvojevale su 15 pobeda i samo jedan poraz, rezultatom 3:2 od ekipe Kuršumlije.

- Zajedno sa ekipom ŽOK Kuršumlija stekli smo pravo da učestvujemo na polufinalni turnir za popunu Druge lige Istok. Takmičićemo se sa ekipama: ŽOK Paraćin, ŽOK Desetka i ŽOK Sokobanja, 9, 10. i 11 maja.

Mesto odigravanja turnira se još ne zna jer je u toku prijavljivanje ekipa za takmičenje i prijava  za tehničku organizaciju turnira.  Nadamo se da ćemo izboriti plasman u Drugu ligu  jer imao kvalitetnu mladu ekipu.

Sredstva za takmičenje ćemo obezbediti od sponzora i nadamo se najboljem – kaže za OK Radio trener Miodrag Miško Petrov.

Ekipa OK Mladosti je u poslednjem kolu savladala mesnog rivala ŽOK Vranje II, rezultatom 3:0, po setovima: 25:16,  25:11, 25:18.

Za ŽOK Mladost nastupaju: Trajković, Nedeljković, Stefanović, Mladenović, Stojković, Cvetanović, E. Mihajlović, Stojanović, T. Mihajlović, Stošić, Grobelnik, Petrović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: