Oba KMF Vranje pred Drugom ligom

Lokalni sport - Petak 29.03.2013 - 13:22

Druga ekipa kluba malog fudbala Vranje savladala je u Bujanovcu ekipu Flake, rezultatom 3:2 i obezbedila prvo mesto na tabeli Regionalne futsal lige “Istok”.

Detalj sa meča KMF Vranje II Detalj sa meča KMF Vranje II

Nikola Simić, golgeter ekipe i njegovi saigrači i ovoga puta su briljirali i pokazali da se u budućnosti na njih može ozbiljno da računa.

- Ciljno smo ušli u regionalnu ligu, da igrači koji nemaju iskustva i minutažu u prvom timu kroz utakmice napreduju i da u dogledno vreme imamo gotove prvotimce.

Kuburimo sa igračima, ne može se prvestvo odigrati sa četiri do pet njih, već minimum 10, a pravilo je imati 12 približno podjednakih kvlaliteta.

Tada, klub ne mora da brine za budućnost u dužem vremenskom periodu – kaže Goran Jović Beli, trener KMF Vranje.

Mladi Vranjanci od naredne sezone trebalo bi da se takmiče u Drugoj ligi “Istok”. Ukoliko prva ekipa ispadne iz Prve lige onda će zajedno igrati u istoj ligi.

- Nismo odustali od opstanka u Prvoj ligi, borićemo se sve dok imamo šanse, a one postoje. Besmisleno bi bilo da nam dve ekipe igraju u istoj ligi.

Drugi tim neme prioritet igranja u višem rangu već kontinuitet igranja utakmica i pružanje šanse igračima da napreduju i stignu do prve ekipe – navodi Jović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: