Osam medalja za vranjske boksere

Lokalni sport - Ponedeljak 28.04.2014 - 09:06

Vranje - Vranjski kik bokseri osvojili su četiri zlatne medalje, jednu srebrnu i tri bronzane na juniorskom prvenstvu Srbije u discipline K-1 održanom u Vranju, 26. aprila i ostavrili očekivan uspeh.

Zlato za vranjske kik boksere Zlato za vranjske kik boksere

- Zlatom su se okitili Milica Marković, 48 kg, Ivan Davidović, 52 kg, Jovan Janković, 51 kg. i Dragana Sretenovič, 65 kg. Srebrnu medalju osvojio je Fazlija Redžepi, u kategoriji 57 kg. Bronzane medalje osvojili su: Marijana Simonović, 60 kg, Slađana Trajković, 65 kg. i Veljko Kitanović, 51 kg. Zadovoljni smo postignutim rezultatima, ispunili smo ono što smo očekivali, a to su medalje i više naših takmičara koji su ušli u uži izbor za juniosku reperezentaciju Srbije – kažu Igor Mladenović i Vedran Tašković treneri vranjskih boksera.

Prvenstvo su organizovali KBK Vranje i KBK Junior, a pod pokroviteljstvom Grada Vranja i Sportskog saveza Vranja. Učestvovalo je 92 takmičara iz 31 kluba.

Iz dva vranjska kluba je učestvovalo 12 takmičara, od toga dva u revijalnim borbama gde su učetvovali pioniri. Marko Dinčić savladao svog protivnika prekidom u 2. rundi, a Aleksandar Antić pobedio na poene 3:0.

Nakon završetka takmičarskog dela, održana su i dva profi meča. U prvom je Miloš Cvetković iz KBK Vranje, u kategoriji do 63,5 kg, savladao Ivana Dragomirova iz KBK 011 iz Beograda 3:0, a u drugom Radomir Nedeljković, takođe iz KBK Vranje, bio je bolji od Nikole Cimeša iz KBK Ronin iz Novog Sada 3:0 u kategoriji do 67 kilograma.

- Na takmičenju u Rusiji, u sastavu seniorske reprezentacije Srbije, nastupala su i dva takmičara iz Vranja i izgubili u discipline K1 mečeve na poene. Slađan Dragišić, u kategoriji do 71 kg i Miroljub Nedeljković, do 67 kg. -  ističe Mladenović.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: