Da li će Crvena zvezda do ponoći uspeti?

Nacionalni sport - Petak 22.02.2013 - 12:59

"Dan D" za Zvezdu: Igrači odlažu, a Borac? Napeto je u Ljutice Bogdana. Dok se približava ponoć, ulažu se poslednji napori da bivši fudbaleri i treneri, ali i klubovi iz Srbije pristanu na reprogram dugova.

Da li će Crvena zvezda do ponoći uspeti da licencira Luisa Garida, Nikolu Petkovića i Abiolu Daudu ili će posle svega, trener Aleksandar Janković u borbu za titulu krenuti sa ekipom iz jesenjeg dela sezone?

Vremena je sve manje, jer je produženi rok dozvoljen od strane vrha FSS petak, 22. februar u ponoć.

Dodatan problem u nastojanjima da se dugoj listi fizičkih i pravnih lica isplate dugovi, samim tim i skine transfer blokada od strane FSS, za čelnike Crvene zvezde predstavlja blokiran klupski račun u visini od oko milion evra.

Najveći deo novca potreban i za jednu i za drugu deblokadu namenjen je Borcu iz Čačka i iznosi 603.000 evra za transfere Darka Lazovića, Filipa Mladenovića i Marka Mugoše. Praktično, Čačani drže u šaci i Zvezdin račun u banci i dozvolu za licenciranje zimskih pojačanja.

Sastanci rukovostva Crvene zvezde u Ljutice Bogdana su u toku, a linija sa Čačkom je "usijana".

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: