Hrvat se uplašili Stankovića

Nacionalni sport - Utorak 29.01.2013 - 15:09

Meč između Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo polako se približava.

 

Kako se primiče 22. mart, tako polako raste tenzija na obe strane, a iako je još puno vremena ostalo do meča, već je počelo da se priča u kojim sastavima će dve ekipe izaći na teren. 
 
Selektor Srbije Siniša Mihajlović izgleda da je ubedio Dejana Stankovića da se vrati iz reprezentativne penzije i ponovo obuče nacionalni dres u duelu sa Hrvatima. 
 
Ova vest je kao bomba odjeknula i u Hrvatskoj, s obzirom da ju je većina medija objavila kao udarnu, a siže svih naslova je da je Mihajlović uspeo da ubedi Stankovića da ponovo zaigra za srpski tim baš protiv Hrvata. 
 
Portal 24sata.hr donosi tekst pod naslovom "Mihajlović je nagovorio Dejana Stankovića da igra protiv nas!", dok je portal sportski.net.hr povratak Stankovića u nacionalni tim naslovio sa "Srbi aktivirali nogometnu legendu za utakmicu s Hrvatskom!". 
 
Posle ovih, ali i sličnih naslova jasno je da Hrvatima nije svejedno što će Stanković zaigrati u Zagrebu. Uostalom svi se sećaju davne 1999, kada je kao 20-godišnjak bio na tom istom "Maksimiru" strelac u remiju 2:2 između Hrvatske i tadašnje SRJ kojim je naš tim otišao na Euro 2000. 
S media

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: