Jovanović izneverio svoje i ostao u Zvezdi (FOTO)

Nacionalni sport - Subota 23.02.2013 - 19:08

Direktor podgoričke Budućnosti objavio i ugovor koji je bio potpisan sa Crvenom zvezdom o šestomesečnoj pozajmici, ali iskusni defanzivac je promenio mišljenje u poslednjem momentu što je neprijatno iznenadilo Đetiće Hteli su ga podgorički Đetići, na početku je hteo i on, ali na kraju ništa od transfera.

 

Prvotimac Crvene zvezde Milan Jovanović nije prihvatio selidbu u Budućnost iako je podgorički klub postigao dogovor sa crveno-belima i ostao je u Zvezdi da se bori za minutažu. Međutim, Podgoričani poručuju da je to uradio zato što nije bio siguran da li će mu Zvezda isplatiti zaostala dugovanja.
 
Dan posle završetka prelaznog roka i odustajanja Jovanovića da potvrdi već dogovoreni dolazak u Budućnost na pozajmicu, izvršni direktor Podgoričana Budimir Miranović obratio se saopštenjem u kojem objašnjava zašto nije došlo do transfera.
 
Miranović je objavio kopiju spremljenog ugovora, potpisanog od strane oba kluba, Budućnosti i Crvene zvezde. Izostao je, međutim, najvažniji potpis - Milana Jovanovića.
 
“Posle odlaska Dragana Boškovića u Supanburi sa Tajlanda i ukazane potrebe da klub angažuje jednog iskusnijeg igrača, imajući u vidu trenutni status Milana Jovanovića, ostvaren je kontakt sa navedenim igračem i njegovim klubom. Sa FK Crvena zvezda je veoma brzo postignut dogovor o načinu i uslovima pozajmice igrača na šest meseci. Posle toga ostvaren je kontakt i sa Jovanovićem. I pored izražene volje i obostranog interesa nismo uspeli da se usuglasimo i postignemo konačni dogovor o angažovanju. Međutim, u večernjim satima igrač je izrazio spremnost da prihvati ponuđene uslove i potpiše ugovor na šest meseci, posle čega se odmah pristupilo proceduri potpisivanja ugovora. Ugovor o ustupanju od strane FK Crvena zvezda je odmah potpisan i overen", saopštio je Miranović, a prenose Vijesti.
 
Međutim Jovanović je ipak promenio mišlenje i ostao da se bori za mesto u Crvenoj zvezdi.
Kada je pripremljeni ugovor sa igračem, u skladu sa postignutim dogovorom, prosleđen Jovanoviću na potpis, pred sam kraj završetka prelaznog roka u ponoć, umesto potpisanog ugovora, na naše veliko iznenađenje, stigao je odgovor da ne želi da potpiše ugovor, jer prema njegovim rečima “nije uspeo da se usaglasi sa svojim klubom oko izmirenja dugova". Na kraju ovim putem, i pored svega, želimo da izrazimo veliku zahvalnost FK Crvena zvezda na spremnosti da nam izađe u susret, a igraču Jovanoviću u narednom periodu dobre igre i uspeh u klubu, kao i reprezentaciji Crne Gore”, kaže se u saopštenju Miranovića.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: