''Tadžikistanski Ronaldo'' stiže u Užice

Nacionalni sport - Utorak 19.02.2013 - 13:15

Sloboda na pragu angažovanja još jednog pojačanja pred sam start prolećnog dela sezone. U pitanju je reprezentativac Tadžikistana Nuridin Davronov, koji zbog stila igre tamošnje medije podseća na, ni manje ni više, nego na - Kristijana Ronalda.

Nuridin Davronov ima 21 godinu, igra u veznom redu i zbog svojih fudbalskih kvaliteta ubraja se među najpopularnije sportiste Tadžikistana.

Uprava Slobode je stupila sa njim u kontakt i već do kraja nedelje on bi trebalo da se pojavi u Užicu radi finalizacije dogovora sa srpskim superligašem.

Prema do sada dostupnim informacijama, odlikuju ga odlične ofanzivne i defanzivne karakteristike, prošao je fudbalsku školu moskovske Lokomotive, a za reprezentaciju svoje zemlje debitovao je sa 17 godina i do sada upisao jedanaest nastupa.

A zašto ga porede sa slavnim Portugalcem, možda će vam odgovor ponuditi priloženi video-klip.

<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/QHta53_7gNg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: